Reglament

Article 1

La 43ª Cursa del Bolet – 22è Memorial Robert Colilles se celebrarà el proper 26 de desembre del 2022. La sortida serà a les 10.30 h davant l’Ajuntament d’Ullastrell.

Article 2

La cursa està oberta a totes les persones que vulguin participar-hi. Per fer-ho caldrà seguir les indicacions en l’apartat “Inscripcions” d’aquesta mateixa pàgina web.

La cursa estarà limitada a un màxim de 400 corredors.

Article 3

La distància aproximada de la cursa és de 6 quilòmetres.

Article 4

Tots els corredors han de respectar el circuit assenyalat, que estarà degudament senyalitzat i marcat a cada quilòmetre.

Article 5

Per participar-hi i optar a la classificació, és obligatori córrer amb el dorsal ben visible i amb el xip proporcionat per l’organització. A la classificació per categories, es tindrà en compte el temps real. En la categoria absoluta masculina i femenina es tindrà en compte l’ordre d’arribada.

Article 6

Els participants permeten explícitament que el seu nom, cognoms, sexe, i edat apareixin a les llistes públiques d’inscrits, així com als resultats si acaben la cursa seguint la normativa establerta.
Així mateix, els participants permeten la publicació de les fotografies que es puguin realitzar durant l’esdeveniment, a la web cursadelbolet.cat 

Article 7

La participació a l’esdeveniment està sota la responsabilitat i propi risc dels participants a la cursa.

Els participants menors d’edat hauran d’anar acompanyats en tot moment per un participant major d’edat i sota la responsabilitat d’aquest.

L’organització declina tota responsabilitat dels danys que els participants puguin ocasionar durant la prova, a ells mateixos o a terceres persones.

S’organitzarà un dispositiu mèdic adequat a la zona de sortida i diferents punts d’assistència al llarg del traçat.

L’organització recomana als participants fer-se una revisió mèdica i/o prova d’esforç a totes aquelles persones que no hagin corregut una prova similars característiques anteriorment o portin un període prolongat de temps sense fer activitat física.

A tal efecte l’organització no es fa responsable de qualsevol patologia mèdica que pateixi el corredor durant la cursa i/o durant les hores properes a la finalització de la mateixa.

Article 8

Un cop realitzada la inscripció no es tornarà l’import de la mateixa si la no participació de l’atleta és per causes alienes a l’organització.

Article 9

El fet d’inscriure’s i participar a la cursa implica l’acceptació d’aquest reglament. L’organització decidirà qualsevol incidència que no estigui prevista.

Categories de la Cursa

Homes/Dones – Edat

Veterans – A partir de 45 anys

Sènior – De 18 a 44 anys

Juvenil – 15, 16 i 17 anys

Infantil – 12, 13 i 14 anys

Alevins – Fins a 11 anys

Hi haurà trofeus pels 3 primers de la general i de la general local i també per el 1er de cada categoria.